Zomer in aantocht

Zomer in aantocht

Dankzij de voortreffelijke organisatie van de Programmacommissie, was de eerste livebijeenkomst met het midzomernachtthema een memorabele HVN bijeenkomst. De opgeknapte Pulchri Studio oogde fris en licht, aan de hand van willekeurige nummers bij binnenkomst vormde zich een gezellige tafelschikking. Er was ruim de tijd om met elkaar te kletsen en we konden eindelijk nieuwe leden in persoon verwelkomen.

Noteer alvast dat de zomerbijeenkomst van 12 juli in het Vreedehuis wordt gehouden. Ik kende zelf deze locatie op de Riouwstraat (nog) niet. ‘Het Vreedehuis’, zo lees ik op de website, ‘wil een netwerkfunctie krijgen, waar mensen kennis kunnen maken met antroposofie, door te ervaren en door te doen. Om vanuit verschillende achtergronden eigen activiteiten te organiseren, zodat er uitwisselingen kunnen plaatsvinden en een diversiteit aan levensvisies en idealen elkaar kunnen ontmoeten.’ Dat lijkt me een uitstekende plek voor een HVN bijeenkomst!

Mocht het je niet lukken om erbij te zijn dan wens ik je alvast een fijne zomer(vakantie). Nu er meer mensen gevaccineerd zijn en de maatregelen versoepeld zijn, is er meer mogelijk. Internationaal gelden er nog andere coronaregels, dus het zal even wennen zijn om met alle specifieke regels met betrekking tot mondkapjes, afstandsregels, evenementen, avondklok, hygiëne, soort coronatesten, landkleurcodes en administratie rekening te moeten houden. Eenmaal op de plaats van bestemming wens ik je fijne oplaadmomenten, zon en vooral veel lol (laughing out loud)!

Hopelijk is er ook buiten vakanties en bijeenkomsten tijd om HVN-ers te ontmoeten? Hierbij een oproep om je profielkaart op de vernieuwde HVN website bij te werken zodat je gemakkelijker door andere HVN-ers gevonden kan worden! Mogelijk heb je deze zomer tijd om eens iemand te bellen die je nog niet kent? Ik houd graag me aanbevolen voor een wandeling, picknick in het park of koffie op een terras. Want ik hebt het ook de laatste keer weer gezien en gehoord: bij HVN zijn er zoveel leuke inspirerende vrouwen!

Margot Snelders
Voorzitter HVN