Haags Vrouwen Netwerk

Lidmaatschap

Nieuwe leden

Ben jij benieuwd naar ons netwerk en wil je graag een HVN-bijeenkomst bijwonen? Neem dan contact op met AnneMarie Attema (bestuurslid Nieuwe leden en kennismaking), door te mailen naar nieuweleden@haagsvrouwennetwerk.nl. Zij schrijft je in als introducee voor een van onze netwerkavonden. Tijdens deze avond maken we graag kennis met je! Per avond ontvangen we maximaal vier introducees. 

Voor wie is dit netwerk?

De leden van het Haags Vrouwen Netwerk:

  • Zijn ambitieuze en betrokken vrouwen met een brede maatschappelijke belangstelling.
  • Hebben meerdere jaren werkervaring.
  • Werken in loondienst, als ondernemer of als zelfstandige.
  • Hebben een professionele drive en willen zich door anderen leden laten motiveren en inspireren.
  • Delen graag hun eigen werk- en levenservaring met andere HVN-leden.
  • Zijn wonend en/of werkend in Den Haag of omgeving.

Hoe word ik lid?

Voorafgaand aan een lidmaatschap, kun je twee keer als introducee een HVN-bijenkomst bijwonen. Op een informele en laagdrempelige manier kun je kennismaken met onze leden en een gevoel krijgen of de sfeer en opzet van het netwerk bij jou past. Als dat goed bevallen is en het je leuk lijkt om lid te worden, volgt een gesprek waarin je meer informatie krijgt over wat HVN allemaal te bieden heeft. Natuurlijk horen we ook graag van jou wat je verwachtingen zijn. Ben je enthousiast? Dan verwelkomen we je graag als nieuw lid van het Haags Vrouwen Netwerk.

Contributie

De contributie voor het lidmaatschap van het Haags Vrouwen Netwerk is per jaar €115,-.
Leden kunnen deelnemen aan alle activiteiten die door het Haags Vrouwen Netwerk georganiseerd worden en ontvangen maandelijks de HVNieuwsbrief.

Het lidmaatschap kan alleen per kalenderjaar opgezegd worden. Opzeggingen voor het volgende jaar moeten vóór 1 december bij het bestuur van het Haags Vrouwen Netwerk gemeld worden. Dit kan door te mailen naar secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl.

Maandelijkse bijeenkomsten

Op de maandelijkse bijeenkomsten betaal je per keer dat je aanwezig bent € 32,50. Dat is inclusief een warm buffet en koffie en thee. Bij bijzondere avonden zoals de Kerstbijeenkomst of het Zomerevent, kan dit bedrag anders uitvallen.