Netwerkavonden

Iedere derde maandag van van de maand organiseert HVN voor haar leden een netwerkavond. Het vaste ontmoetingspunt voor deze avonden is de tuinzaal van kunstenaarssociëteit Pulchri aan het Lange Voorhout 15 in Den Haag. Op de avonden houdt een spreker een lezing over een onderwerp en/of invalshoek dat past binnen een jaarthema en dat de luisteraars net een andere kijk op zaken biedt dan verwacht.

Enkele avonden staan in het teken van kerst, nieuwjaar of de zomer en hebben een aangepast programma met een accent op onderling samenzijn.

De avonden beginnen om 18.00 uur en duren tot  21.00 uur. Zowel voorafgaand als na afloop is er gelegenheid om al aanwezig te zijn of nog even te blijven. Het entreegeld voor een avond, inclusief warm buffet en koffie of thee, is € 25,00.

Jaarthema 2019: Ruimte

Ook wel het heelal, de kosmos, het universum, of simpelweg de omgeving om ons heen. De plek waar de geschiedenis zich afspeelt. De leefomgeving waarin we wakker worden, waarin we belevenissen maken en weer gaan slapen.

In Pulchri geven we elkaar in 2019 weer de ruimte om ons verhaal te doen. In 2019 gaat ruimte ons helpen om samen te koken, te ontdekken en te dansen. Ruimte in ons hoofd om na te denken, om te communiceren en elkaar nog beter te leren kennen. Daarnaast bevinden we ons steeds vaker in een virtuele ruimte. Onafhankelijk van plaats en of tijd biedt dat nieuwe kansen, of is het soms een bedreiging? Iedereen zijn eigen kosmos, die we bij HVN verbinden tot een grenzeloze ruimte.