Open deur: Op weg naar meer versoepelingen!

Open deur: Op weg naar meer versoepelingen!

Hoe mooi is het dat onze aankomende HVN bijeenkomst met midzomernacht (21 juni as) plaats zal vinden! De langste dag en kortste nacht van het jaar. In vroegere tijden, toen men nog meer afhankelijk was van de natuur en haar seizoenen, stond deze feestelijke dag in het teken van de zon als levensversterkende kracht en werd er gevierd dat de aarde op zijn vruchtbaarst was.

Ook bij HVN vieren wij feest: Wij gaan naar buiten! Nu er steeds meer versoepelingen worden doorgevoerd en er elke dag meer en meer mensen gevaccineerd zijn, lijkt het een uitgelezen moment om elkaar eindelijk weer eens live te ontmoeten!

Ik ben onze programmacommissie erg dankbaar dat zij een mooie en actieve avond buiten voor ons hebben georganiseerd. Mogelijk vanuit een gemeenschappelijk verlangen om samen midzomernacht te vieren en om gezamenlijke HVN herinneringen te creëren. Ben jij er de aankomende bijeenkomst ook weer live bij? Ik hoop het. Dan kunnen we elkaar weer zien, elkaar horen, nieuwe leden live te ontmoeten, opnieuw kennismaken, samen lachen, eten en drinken.

We zijn en blijven een groep vrouwen die elkaar steunen en inspireren door dik en dun. Door alle corona- en levensperikelen heb ik wel behoefte aan licht, zon en lucht, maar bovenal aan ontmoetingen met leuke, lieve, inspirerende vrouwen die energie geven! Tot gauw!

Margot Snelders
Voorzitter HVN