De Pluim is dit jaar aan Karin Jense uitgereikt

De Pluim is dit jaar aan Karin Jense uitgereikt

Heel veel dames binnen HVN verdienen echt een Pluim en het was dit jaar ook weer moeilijk kiezen. Verheugd en totaal verrast nam Karin Jense dit jaar de pluim in ontvangst. 

Via de door haar moeder opgerichte Soroptomistenclub in Delft is Karin al jaren actief voor vele goede doelen, zowel nationaal als internationaal. Karin zet zich onvermoeid in voor de emancipatie en positieverbetering van vrouwen. Karin vindt het heel gewoon om voor een ander een extra stap te zetten en te helpen waar ze kan. Recent heeft ze vele kilometers gelopen om bewoners van Delft en omstreken bewust te maken van de strijd tegen geweld tegen vrouwen en voor het project Orange the World met Focus on Prevention: ‘Read the signs’ .

Karin Jense is ook musicus. Daarnaast geeft ze regelmatig gespecialiseerde luisterlessen en workshops voor bewust stemgebruik. Ze heeft als jurylid van Florence Concours menig jonge musici op weg geholpen en heeft zich jarenlang ingezet voor muziekonderwijs. Binnen HVN is Karin actief geweest in de Nieuwe leden commissie. Haar warme en hartelijke ontvangst maakte positief verschil voor de introducees van vele HVN-avonden. 

Dank je wel Karin voor je bijdragen, overal waar je komt laat je de zon een beetje schijnen!

Karin Jense ontvangt de Pluim 2023