Januari 2021

Januari 2021

Hopelijk bereikt deze nieuwsbrief je in goede gezondheid en heb je fijne feestdagen achter de rug. Bij deze wens ik je een bijzonder jaar toe met veel goeds, inspirerende ontmoetingen, mooie kansen en vooral een goede gezondheid met dierbaren om je heen!

2020 was een uitdagend en pittig jaar voor iedereen. Een jaar waarop we op alle fronten te maken kregen met veranderingen en een nieuwe realiteit. Een jaar dat voor velen in het teken stond van overleven en doorgaan maar ook van het omdenken en nieuwe kansen zien. 

Alle complimenten voor de programmacommissie, gastvrouwen, communicatie en het bestuur met Henrique om alle uitdagingen aan te gaan, het programma steeds weer aan te passen, beslissingen te nemen en continu te anticiperen op de nieuwe en steeds veranderende werkelijkheid. 

En wat is het mooi om te zien dat onze nieuwe leden, die mogelijk nog nooit een live bijeenkomst hebben meegemaakt, een Kerst- en Nieuwjaarsevenement organiseren!

En hoe lang nog? Wat is het perspectief?
Het doel van HVN is (offline en online) het leggen en onderhouden van contacten en het bieden van een platform voor persoonlijke en zakelijke groei. Juist in deze onzekere tijden is het van belang om kennis, ervaring, inzichten en inspiratie in veilige sfeer te blijven delen. De verdieping en meerwaarde van ons netwerk zit in het verbinding zoeken met elkaar, elkaar beter te leren kennen, te inspireren, te ondersteunen en om kansen uit te wisselen. En om elkaar niet alleen scherp te houden, maar ook om met vriendelijkheid te kijken naar de dingen die mogelijk beter kunnen.

Er is hard gewerkt aan het beschikbaar maken van alle gegevens van onze leden via de website, volgens de individuele wensen en AVG. Ik hoop dat ik jullie kan aanmoedigen om je eigen persoonlijke kaart ruim in te vullen, zodat je voor andere leden zichtbaar en bereikbaar bent.

Ge├»nspireerd door Erica Terpstra, hoop ik dat jullie met me mee doen? Erica deed voor de Kerst een oproep om minstens twee mensen te bellen en te vragen hoe het met hen gaat. En daarna hen weer te vragen ook weer twee mensen te bellen enzovoort. Zie hier haar oproep via deze link. Wil je eens bellen met iemand binnen HVN die je nog niet kent? Wie doet er mee?

Tot gauw! 

Margot Snelders
Voorzitter HVN