Column Judith Jansen juni 2024

Column Judith Jansen juni 2024

Onlangs hebben jullie allemaal een kaartje van HVN in de brievenbus ontvangen (zo niet, mail me even, wellicht staat je adres niet correct in de ledenlijst). ERBIJ stond erop. Erbij? Wat dan, waar bij? Nou, bij de HVN bijeenkomst op maandag 16 september!

Gemiddeld zijn iedere HVN avond ca 35 leden aanwezig. December en januari bijeenkomsten kennen vaak een iets hogere opkomst, met soms 45 aanwezige leden. Maar we hebben meer dan 70 leden. Hoe leuk is het om een keer met zijn allen te zijn. Gewoon, om ons netwerk te vieren. En nog meer te ervaren hoe divers ons netwerk is. Divers in verschillende opzichten: leeftijd (ruwweg tussen de 30 en 70 jaar oud), duur lidmaatschap (tussen de 3 maanden en 30 jaar), maar nog veel meer in achtergrond, opleiding, werkterrein, interesses, karakter. En die diversiteit merk je het beste als we allemaal aanwezig zijn. Dat is dus het doel voor september: er allemaal bij zijn. En de banden aanhalen met elkaar.

Niet alle leden komen even vaak en dat is helemaal prima. Maar soms, als je wellicht een tijdje niet geweest bent, om wat voor reden dan ook, dan kun je het gevoel met HVN een beetje kwijt zijn. Of kan de drempel wat hoger voelen om weer wel te komen. Als je dit leest, weet je vast een lid dat je een tijdje niet gezien hebt en die je graag weer eens zou willen spreken. Neem contact op met haar. App, bel, ga een keer koffie drinken en kom samen naar de september bijeenkomst. Want alleen samen zijn we HVN.

Houd ook je brievenbus in de gaten, want we hebben nog meer in petto om iedereen te enthousiasmeren voor wat een mooie avond gaat worden. Met veel ruimte voor ontmoeting en het vieren van het netwerk.

Ik zou bijna vergeten dat er nog 2 mooie avonden gepland staan vóór de zomer. Dus eerst tot in juni en juli, maar na de zomer ben jij er toch ook bij op 16 september?!

Hartelijke groet,
Judith