Vooraankondiging: Bijeenkomst 21 februari 2022

Vooraankondiging: Bijeenkomst 21 februari 2022

Hoera! De horeca mag weer langer open en daarom kunnen we elkaar in februari gelukkig weer live ontmoeten. Dat wordt een bijzondere avond op 21 februari. En we hebben ook een speciale gastspreekster! Merel van Vroonhoven komt vertellen over haar carrière en haar ongebruikelijke overstap: van bestuursvoorzitter van de Autoriteit Financiële Markten naar juf in het speciaal onderwijs. Over haar nieuwe professie schrijft ze tweewekelijkse columns in De Volkskrant, over haar loopbaan verscheen vorig jaar september haar boek ‘De Stap’. Het kan je bijna niet zijn ontgaan, want alle kranten schreven over het boek en Merel zat (en zit) in veel talkshows.

Op 21 februari willen we vooral in gesprek met Merel over de thema’s die zij aanroert in haar boek, zoals: met vallen en opstaan leren leidinggeven, als vrouw je weg vinden in een mannenwereld en trouw blijven aan jezelf of meegaan in de bedrijfscultuur. En over haar drive en missie om de stap naar het onderwijs te zetten. Omdat de discussie met Merel nog leuker wordt als veel leden haar boek hebben gelezen, doen we nu alvast deze aankondiging. Dan heeft iedereen die dat wil de kans haar boek te kopen of te lenen.

Verdere informatie over de netwerkavond en de locatie volgt binnenkort. Dan kun je je ook aanmelden voor de bijeenkomst.