Terugblik: Online netwerken

Terugblik: Online netwerken

Op 15 februari 2021 hebben we een geslaagde HVN avond gehad met als thema ‘Deuren openen: online netwerken’.  

Na een originele opening van onze voorzitter Margot, waarbij zij interessante gebeurtenissen onder de aandacht bracht binnen en buiten ons netwerk hebben Judith Jansen en Ilanah Schriki een interactieve avond verzorgd.

Door Corona zijn veel offline netwerkmogelijkheden naar online omgezet, ook onze eigen HVN avonden. Maar wat betekent dit in de praktijk? Welke mogelijkheden zijn er, van welke tools kun je gebruik maken? En zet je die dan ook optimaal in? Wat betekent dit hoe ik met mijn gesprekspartners om zou moeten gaan, ofwel hoe werkt dat met de online etiquette? Hoe zorg ik dat ik ook digitaal creatief en geïnspireerd blijf? Dit alles kwam aan bod deze avond.

We hebben gekeken welke deuren jij zelf wil openzetten om verder te kunnen groeien op je eigen pad, maar ook welke deuren jij voor anderen kunt openen. Er zijn tips gedeeld ten aanzien van online netwerken en er was vooral veel tijd ingeruimd om daadwerkelijk te netwerken met elkaar. Al met al zijn er deze avond veel deuren geopend binnen het netwerk! Ging het soms te snel voor je, heb je de avond helaas moeten missen of ben je nieuwsgierig naar alle antwoorden in de verschillende breakout rooms gelukkig is alles na te lezen in de presentatie. We hopen dat een ieder wat inspiratie heeft kunnen opdoen om elementen in de praktijk toe te kunnen passen. Binnen en buiten HVN.