Summertime…. Before leaving the city…

Summertime…. Before leaving the city…

Zomertijd, de laatste bijeenkomst voor de zomerstop van HVN op 11 juli nadert snel. 

Doorgaans heeft eenieder het druk en lukt het je misschien niet altijd om deel te nemen aan een HVN-avond? Elke gelegenheid die zich voordoet om sociale activiteiten te plannen worden post corona over het algemeen benut.

In de zomer is het tijd voor vakantie, ontspanning en verandering van omgeving. De werksleur is weg en je neemt even afstand van alles.

Reflecteren is stilstaan bij hoe je de keuzes hebt gemaakt in de afgelopen periode, wat je energie gaf en wat je energie kostte. Hopelijk hoort HVN bij de dingen die je energie gaf? De interactie tussen HVN-leden blijft een onmisbaar onderdeel van een geslaagde avond. Je haalt meer uit je HVN-lidmaatschap als je de gelegenheid hebt om met andere HVN-leden te praten en tijd door te brengen. De nieuwe leden zijn allemaal sympathieke & interessante vrouwen, die nieuwsgierig zijn om kennis te maken met jou!

De zomer is ook een moment om eens terug te kijken op wat heeft plaatsgevonden en vooruit te kijken op wat ons staat te wachten. We hebben tot nu toe mooie een betekenisvolle bijeenkomsten gehad. Het najaar beloofd heel gezellig te worden met bijzondere bijeenkomsten.
 
Misschien wil je de tijd nemen om ook 11 juli deel te nemen aan een ontspannen en gezellig zomerevent voor de zomerstop. We verheugen ons op je komst!

Margot Snelders
Voorzitter HVN