Nieuwe cirkels

Nieuwe cirkels

Wil je graag een HVN Cirkel starten, maar weet je niet hoe? Wil je nog meer halen uit je HVN lidmaatschap door lid te zijn van een Cirkel? Wil je meer diepgang halen uit je HVN contacten, maar zijn de avonden te kort? Laat het ons weten! 

Verschillende leden hebben in de afgelopen jaren bij het bestuur de wens geuit om deel te nemen aan een Cirkel. Twee leden van een bestaande Cirkel willen jullie graag op weg helpen, te weten Caroline van Alphen en Henrique Sachse. Zij hebben de waarde ervaren van een goed lopende Cirkel: diepgaande gesprekken in kleine kring, veel aandacht voor elkaar, uitwisseling van ideeën en inspiratie geven en ontvangen. Omdat vooralsnog het verloop van de Covid-19 pandemie onvoorspelbaar is en de maatregelen streng zijn, bekijken we van moment tot moment hoe de procedure zal zijn om tot nieuwe Cirkels te komen. 

De eerste stap is het verzamelen van de namen! Dus heb je belangstelling, aarzel dan niet en meld je aan bij Caroline van Alphen. Vermeld hierbij je naam, het mailadres waarop we je kunnen bereiken en je telefoonnummer. Laat ook weten als je al ideeën hebt, bijvoorbeeld een Cirkel voor boeklezers, filosofen of wijnproevers, om zo maar eens wat te noemen. 

Hartelijke groeten,
Caroline van Alphen en Henrique Sachse