Kerstevent 13 december 2021

Kerstevent 13 december 2021

Update: Het onderstaande programma wordt verschoven naar de zomer, het Kerstevent op 13 december zal online plaatsvinden. Lees hier meer informatie over het HVN Kerstevent.


Op maandagavond 13 december 2021 heten onze kersverse HVN leden Marita Vreugdenhil en Ingrid van Leeuwen jullie vanaf 17:00 uur* welkom op een bijzondere locatie in de Haagse binnenstad voor het jaarlijkse HVN Kerstdiner.

Het thema dit jaar was deuren openen en daar zullen we ook deze avond aandacht aan besteden. Denk hierbij aan openheid: nieuwe werelden leren kennen, inclusiviteit, open mindset, verbinding en begrip voor elkaar. We hebben het Holland Dance Festival gevraagd deze avond mede met ons te organiseren. En met het thema van dit jaar als leidraad, belooft het een prachtige avond te worden!

De kosten zijn € 45,- per persoon. In verband met de reservering willen we alvast weten hoeveel HVN-dames bij deze mooie, warme en inspirerende avond aanwezig zullen zijn. Laat graag vóór 29 november weten of je op 13 december 2021 bij het Kerstevent kunt zijn door te mailen naar programma@haagsvrouwennetwerk.nl.

Nadere informatie en definitieve aanmelding volgen in de eerste helft van december, na de persconferentie op 3 december 2021. We hopen samen met velen van jullie het HVN-jaar af te sluiten.

Warme groet,
Marita en Ingrid

* We beginnen dit jaar eerder, én onder voorbehoud van de dan geldende coronaregels.
** Deze reservering is niet bindend en garandeert ook geen zitplaats. Definitief aanmelden en betalen gebeurt begin december.