Het openen van politieke deuren

Het openen van politieke deuren

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het openen van politieke deuren

15 maart 20:00 - 21:00

Gratis

Op de HVN-avond in maart gaan we in gesprek met Serpil Ates (Groen Links) en Liang de Beer (D66) over het openen van politieke deuren en in contact treden met burgers.

Op 17 maart gaat Nederland naar de stembus om een nieuw parlement te kiezen. In aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen organiseert de programmacommissie op maandag 15 maart een HVN-netwerkbijeenkomst, met als thema ‘het openen van politieke deuren en in contact treden met burgers’.

Twee vrouwen die politiek actief zijn, staan deze avond centraal: Serpil Ates, gemeenteraadslid voor Groen Links in Den Haag en kandidaat-Kamerlid en Liang de Beer, politiek actief voor de afdeling van D66 in Leiden en voorzitter van het lokale Els Borst Netwerk. Een vereniging die is opgericht om vrouwen te inspireren en te activeren om meer betrokken te zijn bij de (lokale) politiek.

AnneMarie Attema en Corien Pels Rijcken gaan samen in gesprek met Serpil Ates en Liang de Beer om te horen wat hen bewogen heeft om het pad van de politiek op te gaan. Vragen als: wat betekent het om in deze tijd volksvertegenwoordiger te zijn, welke (politieke en bestuurlijke) deuren heeft dit voor hen geopend, tegen welke belemmeringen zijn de dames aangelopen en wat doen zij om in contact te komen met burgers, worden tijdens dit dubbelinterview zeker gesteld aan Serpil Ates en Liang de Beer. Daarnaast gaan we ook jullie mening over deze onderwerpen peilen en is er ruimte voor het stellen van vragen aan de sprekers.

 

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.

Gegevens

Datum:
15 maart
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
Gratis

Locatie

ONLINE
Nederland