Amare opent haar deuren!

Amare opent haar deuren!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Amare opent haar deuren!

19 april 20:00 - 21:00

Begin september opent Amare haar deuren aan het Spuiplein in het centrum van Den Haag. Amare is het nieuwe thuis van het Zuiderstrandtheater, het Residentie Orkest, het Nederlands Dans Theater en het Koninklijk Conservatorium en wordt een plek voor ontmoetingen, reflecties en nieuwe ontdekkingen.

Leonie Smit (Development en Relatiebeheer) en Leontien Wiering (Directeur Bedrijfsvoering) van Amare zullen ons op 19 april meenemen in hoe de culturele sector gedurende het afgelopen jaar de deuren open heeft gehouden. Zij openen voor ons ook de virtuele deuren naar het nieuwe centrum en lichten toe wat de plannen zijn om van Amare een succes te maken voor heel Den Haag.

Wat betekent de coronacrisis voor Amare en de aan haar gelieerde gezelschappen? Het stadsbestuur wilde dat het eerste duurzaam gebouwde kunstcomplex van Nederland in Den Haag zou komen. Hoe wordt dat werkelijkheid? Hoe worden mensen naar Amare gehaald die niet zo vaak of gemakkelijk naar een theater komen? Hoe wordt Amare een thuis voor alle inwoners van Den Haag? Wat kunnen we verwachten op de podia van Amare? Al deze vragen komen aan bod en Nancy Alexaki en Judith Jansen zullen zorgen dat ook jullie eigen vragen aan bod komen.

 

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.

Gegevens

Datum:
19 april
Tijd:
20:00 - 21:00

Locatie

ONLINE
Nederland