Online netwerken

Online netwerken

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Online netwerken

15 februari 20:00 - 21:00

Tijdens de HVN-avond van januari is het thema van 2021 bekend gemaakt. Het thema is “deuren openen”.

Deuren openen geldt natuurlijk symbolisch op alle mogelijke manieren. Om ons eigen netwerk verder uit te breiden. Om te kijken welke deuren jij zelf wil openzetten om verder te kunnen groeien op je eigen pad. Maar natuurlijk ook de deuren openen in deze Corona-tijden om op enig moment meer vrijheden terug te kunnen krijgen. We kijken met zijn allen uit naar  dat speciale moment. Maar voorlopig kunnen we constateren dat we nog veel digitaal met elkaar aan de slag zullen zijn.

Hoe kun je beter deuren openen dan door gebruik te maken van je eigen netwerk. Door Corona zijn veel offline netwerkmogelijkheden naar online omgezet, ook onze eigen HVN avonden. Maar wat betekent dit in de praktijk? Welke mogelijkheden zijn er, van welke tools kun je gebruik maken? En zet je die dan ook optimaal in? Wat betekent dit hoe ik met mijn gesprekspartners om zou moeten gaan, ofwel hoe werkt dat met de online etiquette? Hoe zorg ik dat ik ook digitaal creatief en geïnspireerd blijf?

Judith Jansen en Ilanah Schriki nemen je tijdens de februari bijeenkomst kort mee door wat theorie van online netwerken, maar nog belangrijker is dat er veel tijd zal zijn om eigen ervaringen uit te wisselen.  Wat werkt en wat werkt niet voor jou? Wellicht heb je tips ten aanzien van online netwerken die je wil delen met het netwerk. Of heb je een hulpvraag die je beantwoord wil zien? Ook is er veel tijd ingeruimd om daadwerkelijk te netwerken met elkaar.

 

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.

Gegevens

Datum:
15 februari
Tijd:
20:00 - 21:00

Locatie

ONLINE
Nederland