HVN Nieuwjaarsevent 2021

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HVN Nieuwjaarsevent 2021

18 januari 20:30 - 22:00

Het HVN Nieuwjaarsevent wordt georganiseerd door drie nieuwe leden: Rosanne Goncalves Prins, Sandra van Loon en Susanne van de Koevering.

We starten de bijeenkomst uiteraard feestelijk door met elkaar een toast uit te brengen op het nieuwe jaar! Dit doen we in de vorm van een half uur durende online cocktail workshop: alle deelnemers krijgen voorafgaand aan deze bijeenkomst een cocktailpakket toegestuurd. Naast 2 cocktails en alle benodigdheden daarvoor zit er tevens een plastic cocktailshaker in het pakket.

Eenmaal goed in de stemming gaan we, om de functie van het netwerk te onderstrepen, vervolgens in steeds wisselende groepen in drie sessies van een kwartier uiteen om elkaar beter te leren kennen en om elkaar te inspireren voor het nieuwe jaar dat voor ons ligt, vol dromen en kansen.

Tijdens elke sessie staat er een vraag centraal. In de eerste ronde bespreken we met elkaar wat de lockdown voor ons leven betekent. Gedurende de tweede ronde vragen we aan eenieder om de titel van het boek, de film of de documentaire die op jou het meest indruk heeft gemaakt met ons te delen. Inspireer elkaar! En in ronde drie spreken we om de beurt uit welke persoonlijke vraag we graag beantwoord zien in 2021. Wat hoop jij dat 2021 jou brengt? We gaan ervoor zorgen dat ieder even lang aan het woord komt.

We hopen met deze invulling van het Nieuwjaarsevent het nieuwe jaar met mooie, persoonlijke, inspirerende gesprekken in te gaan!
Hopelijk zijn jullie erbij! Meld je snel aan via het onderstaande aanmeldformulier. Voor deze bijeenkomst vragen we een bijdrage van €15,-.

De deadline voor aanmelding is zaterdag 9 januari 2021.

Niet-leden wordt vriendelijke verzocht zich tevens aan te melden bij Marlies Ruijgrok: nieuweleden@haagvrouwennetwerk.nl.

 

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.

Gegevens

Datum:
18 januari
Tijd:
20:30 - 22:00

Locatie

ONLINE
Nederland