20 mei: bijeenkomst Pulchri

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

20 mei: bijeenkomst Pulchri

20 mei 2019 18:00 - 21:00

Anne-Marie Hitipeuw over het Resilient Cities Network

In het kader van ons jaarthema ‘ruimte’ staat in de mei-bijeenkomst onze eigen ruimte, de stad Den Haag, centraal. Den Haag is een aantal jaren geleden toegetreden tot het ‘100 Resilient Cities Network’. Het doel van dit netwerk is om deze 100 steden over de hele wereld veerkrachtig te laten omgaan met de uitdagingen van de toekomst, zoals klimaatveranderingen, rampen en digitale veiligheid. Den Haag werkt aan innovatieve oplossingen en een langetermijnvisie voor een toekomstbestendige stad. Hierbij wil men ook gebruik maken van ideeën van lokale, nationale en internationale experts en deze ideeën samenvoegen tot een coherente en uitvoerbare strategie. In mei zal de Resilience Strategie van Den Haag worden gepresenteerd.

Onze spreker op 20 mei is Anne-Marie Hitipeuw, de Chief Resilience Officer van de gemeente Den Haag. Zij leidt het strategieontwikkelingsproces en zal ons daarover vertellen. Essentieel voor een veerkrachtig Den Haag zijn natuurlijk de inwoners. Publieke participatie staat centraal. Daarom gaat Anne-Marie ook heel graag met ons in discussie over de toekomst van Den Haag.
Kom meepraten op 20 mei!

Aanmelden en betalen kan tot 17 mei voor 12 uur via onderstaande link. Wil je jezelf daarna alsnog aanmelden? Neem dan contact op via secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl om te kijken wat nog mogelijk is.

Gegevens

Datum:
20 mei 2019
Tijd:
18:00 - 21:00

Locatie

Pulchri Studio
Lange Voorhout 15
Den Haag, 2514 EA Nederland

Organisator

Haags Vrouwennetwerk
E-mail:
secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl