17 jun: bijeenkomst Pulchri

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

17 jun: bijeenkomst Pulchri

17 juni 2019 18:00 - 21:00

Vanavond zal Arthur Vankan ons meenemen in de synergie tussen mens en machine en slim gebruik van ICT en data ter verbetering van kwaliteit van leven. 

Data en algoritmes beïnvloeden meer en meer ons professionele en persoonlijk leven; denk aan de smaaksuggesties van Spotify, de inzet van extra politie en de dilemma’s in de zorg. Desondanks beschouwen we data vaak als iets voor nerds, analisten en IT-ers.
Arthur gaat ons vanavond het tegengeluid laten horen. We kunnen door data de kwaliteit van leven verbeteren mits…. Hij laat ons inzien dat data juist iets is voor vakspecialisten zoals wij. Aan de hand van voorbeelden uit de dagelijkse praktijk en interactieve opdrachtjes. Zijn ervaring leert dat hoe ‘zachter’ het domein, hoe minder er met data gedaan wordt. Een gemiste kans. De kracht van data zit hem juist in de combinatie van analyse, rekenkracht én professionele ervaring.
Zijn doel voor vanavond: data is iets voor ons allemaal.
Arthur Vankan is als datascientist werkzaam bij Dialogic Innovatie & Interactie en als docent aan de Utrecht Dataschool.

 

Je kunt je aanmelden tot vrijdag 14 juni, 12 uur. Dit ivm de organisatie van het diner. Wil je jezelf daarna alsnog aanmelden? Neem dan contact op via secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl om te kijken wat nog mogelijk is.Gegevens

Datum:
17 juni 2019
Tijd:
18:00 - 21:00

Locatie

Pulchri Studio
Lange Voorhout 15
Den Haag, 2514 EA Nederland

Organisator

Haags Vrouwennetwerk
E-mail:
secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl