15 jul 2019: zomerevent ’19

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

15 jul 2019: zomerevent ’19

15 juli 2019 18:00 - 22:00

Maandag 15 juli aanstaande nodigen we je graag uit voor het HVN Zomerevent “19! Dit keer op een locatie met een wel heel bijzonder verhaal.

Rebelz op de Binckhorst

Rebelz is een sociale onderneming en dat zie je terug in de tweede kans die aan alles wordt gegeven. In de keuken en bediening werken ex-gedetineerde vrouwen die worden opgeleid tot kok of gastvrouw. Ook het interieur is er duurzaam doordat er een ideale mix is gecreëerd tussen oud en nieuw en materialen worden hergebruikt. Deze ruimte laat je de lichte en donkere kant die ons leven soms heeft, ervaren. Je ziet het aan de kleuren, het urban gevoel en proeft het aan de gerechten die allemaal hun herkomst kennen op straat. Neem gerust alvast een kijkje op de site via deze link: https://www.rebelzopdebinckhorst.nl/

pastedGraphic.png

Welkom & Diner

Je wordt om 18:00 op de Junostraat 127 in de Binckhorst verwacht.

(Parkeren kan gratis in de omgeving. Aangezien we met veel tegelijk arriveren, kan het even zoeken zijn naar een plekje) 

We starten met een gezamenlijke toast gevolgd door een 3 gangendiner uitgeserveerd door de Rebelz crew. Het is een vast menu waarbij we rekening kunnen houden met allergiëen/ intoleranties/ vegetarisch of vegan. En om zo veel mogelijk dames tijdens het diner te spreken, wisselen we van plek tussen de gangen door, wel zo gezellig.

Workshop: Fotograferen met je smartphone

Na het diner gaan we aan de slag met een smartphone fotografie workshop.

Natuurlijk heb je je smartphone altijd bij je en je maakt er vaak ontzettend veel foto’s mee. Soms zit daar ineens een prachtige foto bij. Alleen je hebt geen idee hoe je dat voor elkaar hebt gekregen?

Er zijn veel eenvoudige instellingen om direct al meer controle te krijgen over je smartphone camera. Zonder ingewikkelde apps te hoeven gebruiken.

De workshop leren fotograferen met je smartphone waarin je uitleg krijgt over fotografie in het algemeen, de juiste knopjes en instellingen op je camera, licht en compositie en handige fotobewerkingapps. Gewoon de dingen die belangrijk zijn om betere foto’s te krijgen. Natuurlijk gaan we ook direct aan de slag. En wat is er nu leuker dan ons thema Ruimte direct vast te kunnen leggen op deze unieke locatie?

Wij kijken er naar uit en hebben er zin in!

Aly Biemold en Suzanne Linden

pastedGraphic_1.png

 

De termijn om je aan te melden is verstreken. Wil je er toch graag bij zijn? Mail dan naar programma@haagsvrouwennetwerk.nl en dan kijken we of het nog mogelijk is!

Gegevens

Datum:
15 juli 2019
Tijd:
18:00 - 22:00