15 apr: bijeenkomst Pulchri

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

15 apr: bijeenkomst Pulchri

15 april 2019 18:00 - 21:00

Deze avond staat onze vaste locatie Pulchri zelf centraal. Let op! Zorg dat je er iets vóór 18:00 uur bent!

Deze bijeenkomst verloopt iets anders dan je gewend bent. Onder leiding van Frans de Leef krijgen we van 18:00 tot 19:00 uur een rondleiding door Pulchri, hierna gaan we pas met elkaar aan tafel.

Frans de Leef is geboren en getogen in Den Haag. Schilderen en tekenen doet hij vanaf zijn prilste jeugd. Zijn eerste expositie had hij in 1973 bij het Ministerie van Volkshuisvesting, daarna exposeerde hij elk jaar wel ergens anders. In de jaren tachtig ontdekte hij de ongekende mogelijkheden van de zeefdruktechniek, die hij gebruikt voor het maken van grafiek. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het zeefdrukken en schilderen van herkenbare stadsgezichten. In een geheel eigen stijl probeert hij de werkelijkheid in perfectie weer te geven.
Frans zal ons meer vertellen over Pulchri en het aanwezige werk van de kunstenaars.

Met het bestuur leggen we op dit moment de laatste hand aan een enquête die we door jullie willen laten invullen tijdens deze avond. Dat kan allemaal anoniem. Ook zullen we de vragenlijst digitaal versturen, zodat ook de niet-aanwezigen bereikt worden en hun stem kunnen laten horen.

Je kunt je aanmelden tot vrijdag 12 april, 12 uur. Dit ivm de organisatie van het diner. Wil je jezelf daarna alsnog aanmelden? Neem dan contact op via secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl om te kijken wat nog mogelijk is.

Gegevens

Datum:
15 april 2019
Tijd:
18:00 - 21:00

Locatie

Pulchri Studio
Lange Voorhout 15
Den Haag, 2514 EA Nederland

Organisator

Haags Vrouwennetwerk
E-mail:
secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl