18 mrt 2019: bijeenkomst Pulchri

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

18 mrt 2019: bijeenkomst Pulchri

18 maart 2019 18:00 - 21:00

Tijdens deze bijeenkomst in Pulchri neemt spreker Giulietta Marani ons mee in de wereld van Blockchain.

Marani is senior adviseur Innovatie en iVeiligheid bij ICTU en zet zich in voor een digitale overheid waar burgers en bedrijven met al hun vragen en behoeften eenvoudig, snel en veilig terecht kunnen, nu en in de toekomst.

Blockchain, big data, Internet of Things, robotics, virtual reality. Er is een grote toename van allerlei nieuwe vormen van technologie. Marani, een groot voorstander van ‘lifelong learning’, helpt organisaties en overheden om grip te krijgen op deze ontwikkelingen. Men moet zich continu afvragen wat er gedaan kan worden om een verschil te maken. Wat moet je daarvoor leren? En wie kan je daarbij helpen? Op deze manier kun je jezelf, als overheid maar ook als individu, opnieuw blijven uitvinden, mét hulp van technologie.

Haar motto is dan ook: “If you don’t change, you don’t grow. If you don’t grow, you aren’t really living”​.

Marani vertelt ons tijdens deze avond alles over wat Blockchain is, wat de actuele ontwikkelingen zijn, en welke kansen er liggen op dit vlak.

Je kunt je aanmelden tot vrijdag 15 maart, 12 uur. Dit ivm de organisatie van het diner. Wil je jezelf daarna alsnog aanmelden? Neem dan contact op via secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl om te kijken wat nog mogelijk is.

Voor introducees: eventuele dieetwensen en allergieën kun je doorgeven via secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl.

 

Gegevens

Datum:
18 maart 2019
Tijd:
18:00 - 21:00

Locatie

Pulchri Studio
Lange Voorhout 15
Den Haag, 2514 EA Nederland

Organisator

Haags Vrouwennetwerk
E-mail:
secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl