Column Judith Jansen

Column Judith Jansen

Verheugen 

Verheugen is het mooiste wat er is. Dat was onlangs de openingszin van een krantenartikel dat ik las. En ik bedacht mij dat het inderdaad een heel mooi en positief woord is. Het is een van de fijnste dingen die je kunt voelen, omdat hetgeen waar je je op verheugt nog moet gebeuren, nog moet komen. En omdat je weet dat het leuk wordt.

Dat gevoel dat het heel leuk wordt, heb ik heel sterk na onze bijeenkomst in Branoul in januari. Wat een inspiratie was daar voor het nieuwe HVN jaar! Ik ben onder de indruk van het netwerk dat wij als HVN leden hebben en hoe we dat met elkaar en voor elkaar inzetten. De programmacommissie krijgt er weer een hele kluif aan om al die mooie namen een podium te geven tijdens onze netwerkavonden dit jaar. 

Bij de avond in januari waren 3 introducees aanwezig en er is een behoorlijke wachtlijst om lid te worden. Ook daar verheug ik me op. Op al die nieuwe dames die zich komend jaar bij HVN gaan aansluiten en ons nieuwe ideeën, inspiratie en inzichten brengen.

In september gaan we proberen om alle leden naar de netwerkavond te krijgen. Meestal hebben we rond 35 aanwezigen, soms wat meer, soms wat minder. In september gaan we voor 70! Dat gaan jullie nog regelmatig horen, want daar is iedereens hulp bij nodig. Dus zet 16 september met grote letters in je agenda, ‘spread the word’ en verheug je nu alvast.

Ik verheug me op een skivakantie in februari. Daardoor kan ik helaas niet bij de netwerkavond zijn en verheug ik me dus extra op de bijeenkomst in maart.
 
Tot snel!
Judith