Vrouwennetwerkevenement Festival Classique 

Vrouwennetwerkevenement Festival Classique 

Alle leden van HVN zijn uitgenodigd voor een vrouwennetwerk evenement in een wel heel bijzondere setting: op 7 juni in Scheveningen tijdens de première van Camina Burana.

Zo’n 150 vrouwen zullen elkaar ontmoeten, netwerken en luisteren naar een interessante keynote speech door een bekende Nederlandse topvrouw. Vervolgens wordt de première bezocht op het strand van Scheveningen. Het belooft een unieke en spectaculaire voorstelling te worden met wel 350 zangers en artiesten. Op de avond, die in het teken staat van vrouwelijk leiderschap, wordt de brug geslagen tussen cultuur en ondernemen.
Het programma start om 18 uur. Er is een dinerbuffet en naast de keynote is er ook een inleiding op de Camina Burana. Het programma is om 22:30 uur afgelopen.

De grillen van vrouwe Fortuna, vooral die in de liefde, fascineren, frustreren en inspireren de mensheid al eeuwen. Daaronder componist Carl Orff, die 24 middeleeuwse gedichten over lot en liefde uit de Carmina Burana als basis nam voor zijn absolute meesterwerk. Zijn Carmina Burana groeide uit tot een van de meest geliefde koorwerken uit het repertoire, een stuk met rituele kracht, dat steeds nieuwe generaties weet aan te steken. Op het zand van het Noorderstrand krijgt het werk nu een unieke uitvoering in een bijzondere setting. De musici, een koor van ongekende omvang, de dansers en solisten geven ons tijdens dit concert een aangrijpend portret van vrouwe Fortuna.

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.