Haags Vrouwen Netwerk

Thema Cirkels

Thema Cirkels

Naast de maandelijkse HVN avonden, het bestuur en de verschillende commissies is er binnen HVN ook de mogelijkheid om actief te zijn via cirkels. Er zijn al een enkele gesloten cirkels, maar wij zouden het erg leuk vinden om Thema Cirkels op te zetten! 

Cirkels geven je de mogelijkheid om andere HVN’ers met dezelfde interesses in een kleinere groep en met regelmatige bijeenkomsten nog beter te leren kennen. Dit versterkt en verdiept je connecties, doordat je elkaar vaker ziet en door de kleinere groep.

Hoe werken de cirkels? 

  • Elke cirkel heeft een kartrekker. Zij organiseert de avond of zorgt ervoor dat iemand anders de avond organiseert en is de contactpersoon voor geïnteresseerden leden
  • Elke cirkel heeft een maximale groepsgrootte, om de kleinschaligheid niet te verliezen
  • Cirkels kunnen open staan voor geïnteresseerden of (tijdelijk) gesloten als de maximale groepsgrootte bereikt is.
  • Cirkels komen meestal 1 of 2 keer per maand op een vast moment bij elkaar, sommige in de stad, anderen bij iemand thuis.
  • Heb je je aangemeld voor een cirkel, word je in principe 1x per maand verwacht, maar het kan natuurlijk altijd voorkomen dat het een keertje niet lukt of niet uitkomt.
  • Afspraken en opzet per cirkel kunnen ook verschillen, dit ligt aan de eigen invulling

De volgende thema’s hebben we voor de cirkels bedacht: musea & theater, borrelen & dineren, interventies & mentoring, koken, actief, stedentrips en boeken. Voor sommige thema’s hebben we al een kartrekker, voor anderen nog niet.

Binnenkort zullen we een vragenlijst versturen waarin iedereen haar interesse(s) in de verschillende thema’s kan aangeven. Je kunt het ook in de vragenlijst aangeven als je kartrekker wilt worden of als je een ander thema voor een cirkel hebt. Aan de hand van de uitkomst van de vragenlijst worden de thema cirkels vastgelegd en zullen alle kartrekkers bij elkaar komen om de verdere opzet van de cirkels af te ronden.

We zijn benieuwd naar jullie reacties en kijken nu alvast erg uit naar de aanmeldingen!

Wordt vervolgd…

Groeten, 

Marita, Ingrid, Marianne en Irene