Haags Vrouwen Netwerk

Terugblik thema 2023: Grenzen

Door Rosanne Gonçalves-Prins

Terwijl we 2023 afsluiten en terugkijken op onze reis langs het thema ‘Grenzen’, nodigen wij – de programmacommissie – jullie uit om nog een keer te genieten van de hoogtepunten. Ik heb een impressie gemaakt van de bijeenkomsten van het afgelopen jaar, waarin we grenzen hebben verkend in al hun facetten.
 
Van landsgrenzen tot systeemgrenzen, van groeibeperkingen tot grenzen aan welvaart en gedrag – onze bijeenkomsten waren een ontdekkingsreis door diverse invalshoeken.
 
In 2023 hebben we bewust gekozen voor een andere aanpak, met meer ruimte voor onze eigen leden om hun verhalen te delen. Het was geweldig om te zien hoeveel interessante en inspirerende dames binnen ons netwerk actief zijn. Dit heeft bijgedragen aan een gevarieerd programma en meer diepgaande gesprekken.
 
Bekijk de impressie om herinneringen op te halen en nog een keer te beleven hoe ons netwerk dit jaar het thema ‘Grenzen’ heeft verkend. De beelden en momenten brengen vast weer de energie en wijsheid terug die we hebben gedeeld. Neem die mee en laat het jaar 2023 als inspiratie dienen voor een sprankelend vervolg in 2024!

Bekijk hieronder de impressie over 2023: