Haags Vrouwen Netwerk

Tegendraads diner maandag 12 december 2022

Aanmelding uiterlijk 4 december

Op maandagavond 12 december heten Marjolijn, Chérie en Judith jullie vanaf 18.00 uur welkom bij het Koorenhuis, Prinsegracht 27, voor het jaarlijkse HVN-decemberdiner. Het thema dit jaar was ‘Tegendraads’ en we zullen het HVN jaar dan ook tegendraads afsluiten.

De kosten van het diner zijn €45,- per persoon. Dit is inclusief een welkomstdrankje, een 3-gangen diner (rundvlees of vegetarisch), beperkt aantal drankjes tijdens het diner en koffie/thee na afloop. Stuur uiterlijk 4 december een mail naar Chérie indien je geen rundvlees wilt. Ook overige dieetwensen graag voor deze datum aan haar doorgeven. 

De avond zal omlijst worden door interactief entertainment met een tegendraadse twist. De dresscode voor deze avond is feestelijk. Het Koorenhuis is goed bereikbaar met OV en auto (parkeren in de parkeergarage van de tramtunnel).

We hopen op een mooie opkomst om met elkaar dit mooie jaar af te sluiten!

Warme groet,
Marjolijn, Chérie en Judith 

Aanmelding

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.

Let op: Mocht je onverwachts verhinderd zijn dan vindt er geen restitutie plaats in verband met de verplichtingen met betrekking tot de reservering (o.a. kosten catering en locatie).