Nieuwe secretaris: Krista Reinders

Nieuwe secretaris: Krista Reinders

Sinds de zomer van 2020 ben ik met veel plezier lid van HVN. Al veel van jullie heb ik op de netwerkavonden zowel live als online mogen ontmoeten. En wat hebben we een boeiende thema’s, sprekers en gesprekken gehad tijdens deze avonden. Elke keer kom ik weer wijzer terug van een netwerkavond! Hetzelfde geldt voor de leuke en interessante dingen die we met onze HVN cirkel doen. Zeer waardevol.

We zijn er met zijn allen verantwoordelijk voor dat het netwerk blijft draaien en we deze waardevolle dingen kunnen blijven doen. Daarom draag ik daaraan vanaf 1 juli 2022 graag mijn steentje bij als secretaris binnen het bestuur.

Ik ben Krista Reinders, directeur bij Philadelphia Zorg. Een grote landelijke zorginstelling voor mensen met een beperking. Ik ben samen met Jeroen. Ik houd erg van koken, lezen, wandelen, wielrennen, naar theater gaan. En mijn grote wens is om ooit nog een kinderboek te schrijven.
Maar de komende tijd mag ik me storten op het schrijven van de notulen van onze bestuursvergaderingen! 

Heb je tips voor mij als secretaris van het HVN bestuur laat het me dan zeker weten. Het e-mailadres waarop je me kan bereiken is secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl. Tot een volgende netwerkavond! 

Krista Reinders
Secretaris HVN