Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Nieuwjaarsbijeenkomst 2018

Ultraverse veggies en vis vanuit deze Haagse hoogbouw? Jawel hoor, dat is mogelijk. Deze verticale flatboerderij van Urban Farmers is de thuisbasis voor hypermoderne, milieuvriendelijke Haagse stadslandbouw.

We nodigen jullie van harte uit om dat samen met ons te zien en te proeven tijdens de HVN nieuwjaarsbijeenkomst.

Regina Fluyt en Annemarie Braun
De Nieuwjaarscommissie

Rondleiding en buffet

Op 15 januari 2018 van 18:00 tot 22:00 zijn we te gast bij Urban Farmers. We beginnen met een rondleiding door de kassen en de viskwekerij die stipt om 18:00uur start. Zorg dat je er uiterlijk om 18:00 bent. Het zou zonde zijn als je de rondleiding moet missen, omdat je later bent.

Na de rondleiding gaan we aan tafel om te genieten van een buffet van brood met huisgemaakte dips, maaltijdsalade en zoetigheid; verzorgd door Juni. Het buffet is voornamelijk bereid met producten van Urban Farmers zelf. We eten en drinken op de bovenste etage van Urban Farmers waar we getrakteerd worden op een fantastisch weids uitzicht op Den Haag. Klik op deze link voor een voorproefje: www.urbanfarmers.nl

Kom je ook? Meld je dan gauw aan! Ken je mensen met interesse in het netwerk? Ook bij deze bijzondere bijeenkomst zijn introducees van harte welkom!

Waar

Urban Farmers
Televisiestraat 2U Den Haag
Tram: lijn 9 (halte Dynamostraat)
Parkeren: ruimschoots mogelijk in de omgeving; betaald van 18:00-24:00

Aanmelden

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.

Geef een reactie