Cultuur & Communicatie op de werkvloer

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Cultuur & Communicatie op de werkvloer

17 februari 18:00 - 21:00

EUR25

Cultuur heeft meer invloed op je werk dan je denkt!

Culturen zijn boeiend en fascinerend. Vaak merken we bepaalde verschillen wel op, vinden we het grappig of mooi en kunnen we er vrij moeiteloos mee omgaan.  Maar op andere momenten kan het opeens lastig worden en uit onderzoek blijkt dat multiculturele teams over het algemeen óf het minst óf juist het meest effectief zijn van alle gemeten teams. De kracht van interculturele communicatie is dus groot en kan zowel constructief als destructief uitvallen.

In het publieke domein wordt er stevig gediscussieerd over cultuurverschillen. Op de werkvloer worden belangrijke elementen zoals besluitvormingsprocessen, structuur, strategie, leiderschap, communicatie en motivatie allen sterk beïnvloed door cultuur. Maar wat zijn nou eigenlijk de voornaamste culturele verschillen, waar hebben we het nou precies over?

In een globaliserende wereld is een goede basiskennis op dit vlak onontbeerlijk voor bedrijven en organisaties. Alette komt daarom een puntje van de sluier oplichten, in een presentatie op 17 februari.

Alette Vonk heeft in verschillende landen en continenten gewoond en gewerkt. Ze is gecertificeerd als partner van Hofstede Insights en ze helpt bedrijven en organisaties bij verschillende vraagstukken op dit vlak. Ze is tevens docent aan de Universiteit Leiden.

www.devonkadvies.nl

Je kunt je niet meer aanmelden voor deze avond

Gegevens

Datum:
17 februari
Tijd:
18:00 - 21:00
Kosten:
EUR25

Locatie

Pulchri Studio
Lange Voorhout 15
Den Haag, 2514 EA Nederland

Organisator

Haags Vrouwennetwerk
E-mail:
secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl