20 januari: nieuwjaarsdiner

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

20 januari: nieuwjaarsdiner

20 januari 18:00 - 21:00

EUR40

Meld je vóór 13 januari aan!

Op maandagavond 20 januari nodigt de Programmacommissie van HVN jullie van harte uit om vanaf 18 uur met elkaar op een feestelijke wijze het nieuwe jaar in te luiden. Een bijzonder jaar, omdat we ook het 40-jarig lustrum van HVN gaan vieren. Een fantastische mijlpaal die we zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan! De nieuwjaarsbijeenkomst vindt deze keer plaats in restaurant Cru in het hart van Scheveningen. Een sfeervolle en niet alledaagse plek waar we in goed gezelschap met elkaar lekker gaan eten, drinken en het jaarthema voor 2020 bekend gaan maken. Genoeg redenen dus om deze bijeenkomst niet te missen!

Wild eten en mobiele telefoon mee
Omdat we te gast zijn in een echt wildrestaurant, gaan we genieten van een heerlijk wildmenu. Uiteraard kun je ook voor een vegetarisch menu kiezen. Onder het motto: hoe meer zielen, hoe meer vreugd, hopen we net zoals met de kerstbijeenkomst weer op een hoge opkomst. Meld je in ieder geval aan voor 13 januari.

In het kader van een ludieke activiteit, willen we je verder vragen om vooral je mobiele telefoon mee te nemen. Die heb je 20 januari hard nodig!

Handig om te weten:

  • Inloop is vanaf 18.00 uur
  • Het programma start om 18.30 uur
  • De avond eindigt rond 22.00 uur.
  • Locatie: Restaurant Cru, Badhuisstraat 230, Scheveningen.
  • Bereikbaarheid: Er is voldoende (betaald) parkeergelegenheid en restaurant Cru (in de Badhuisstraat) is goed te bereiken met tramlijn 1 richting Noorderstrand, halte Duinstraat of neem bus 22 richting Duindorp, halte Prins Willemstraat. Parkeergelegenheid is er ook in de parkeergarage van Hoogvliet.

De kosten voor deze avond bedragen 40 euro per persoon inclusief drankjes.
Cru is een wildrestaurant. We gaan er voor het gemak van uit dat iedereen het mooie wildmenu kiest. Wil je liever het vegetarische menu of heb je dieetwensen? Mail dan programma@haagsvrouwennetwerk.nl . Bij geen bericht krijg je het wildmenu.

We kijken uit naar jullie komst op 20 januari. Tot dan!

Je kunt je niet meer aanmelden voor dit evenement

Ben je nog geen lid? Stuur dan ook een mail naar nieuweleden@haagsvrouwennetwerk.nl om je aan te melden als introducé.

 

Gegevens

Datum:
20 januari
Tijd:
18:00 - 21:00
Kosten:
EUR40

Organisator

Haags Vrouwennetwerk
E-mail:
secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl