Column Judith Jansen

Column Judith Jansen

44 jaar samen. Dat is echt een ongelooflijk lange tijd. Wat hebben we al veel meegemaakt samen en wat hebben we nog veel plannen. In het begin is het wennen aan elkaar, maar al snel ontstaat er een vertrouwde basis. En vanuit die basis ontstaan mooie dingen. Hoe vaker je elkaar ziet, hoe sterker en dieper de band wordt. Er zijn mensen die met je mee reizen, soms iets korter, soms iets langer.

En nee, dit gaat niet over hoe lang ik met Ruud samen ben. Dit gaat over HVN. Over hoe wij in verschillende samenstellingen en door de jaren heen HVN vorm geven. Hoe we elkaar inspireren en open staan om geïnspireerd te worden. Hoe we meebewegen met de ontwikkelingen in de tijd. Hoe we openstaan voor nieuwe leden, jong en oud. Hoe we in verbinding staan met elkaar.

Het bestuur en de commissies hebben een belangrijke rol, maar uiteindelijk zijn het de leden samen die bepalen welke kant we op gaan. Daarom willen we graag jullie feedback horen op hoe het gaat bij HVN. Wat gaat er goed, wat kan er beter. Komende weken zullen jullie een survey in jullie mailbox vinden, waarin we jullie om jullie mening vragen over een aantal zaken.

Samen. Dat is ook een belangrijk woord bij de september bijeenkomst. Inmiddels weten jullie het wel: ons doel is om alle leden bij elkaar te hebben op 16 september. Niet om daarmee een record te verbreken. Als we allemaal samen zijn, voelen we het netwerk op haar best. Daar doen we het voor!

De uitnodigingskaartjes zaten begin mei in de bus. Begin juni heeft iedereen nog een kaartje ontvangen met een zakje bloemzaadjes. Allemaal aandachttrekkerij om te zorgen dat 16 september op iedereens netvlies staat. De programmacommissie is druk bezig met het invullen van het programma. De aanmeldingen lopen binnen (nu al 30!). We weten dat vlak voor de deadline de meeste aanmeldingen komen, dus dat ziet er heel hoopvol uit!

Maar eerst hebben we nog een kleurrijke zomerbijeenkomst in juli bij Greens en daarna hopelijk een zonnige zomerbreak. Geniet ervan. Samen.
 
Tot snel,
Judith