Haags Vrouwen Netwerk

Bijeenkomst maandag 8 juli 2024

Ons eigen HVN lid Merlijn de Gruijter neemt je tijdens het zomerevent mee in de psychologie van kleur en kleding. Zij vertelt je waarom je zou moeten investeren in je kleding en jouw kleuren. Je krijgt tips om die uitstraling te krijgen die je begeert.

Merlijn is vitaloog & imago styliste en heeft haar eigen bedrijf: iBounceBack. Ze zet zich in om mensen hun innerlijke en uiterlijke kracht te laten benoemen, te voelen en te laten zien. Zodat ze de keuzes maken die echt bij hen passen. Ze combineert daarbij zakelijkheid met een holistische kijk op mensen. Haar missie: een positieve impact op het levensgeluk van haar klanten. Want een onderscheidende en aantrekkelijke uitstraling is steeds belangrijker in onze visuele wereld. Bewustwording van welk imago jij hebt en weten hoe je kleur en kleding kan inzetten om je prestaties en succes te bevorderen geeft kracht en maakt blij.

Natuurlijk gaat het uiteindelijk om de inhoud, maar de manier waarop je deze inhoud ‘verpakt’ is een essentieel onderdeel van je totale boodschap. Ieder mens heeft talenten en kwaliteiten en ook unieke uiterlijke kenmerken. De uitdaging is om dat op een natuurlijke manier aan elkaar te koppelen. Hoe maak je jezelf zichtbaar zonder jezelf te verliezen? Het begint bij goed weten wie je bent en wat je wil, zowel innerlijk als uiterlijk.

Het belooft een interactieve en sprankelende sessie te worden passend bij het hopelijk mooie zomer weer. Dus: Trek je mooiste kleur aan op 8 juli!

We zien elkaar dan bij Greens in the Park aan de Kapelweg 18 (Westbroekpark, 2587 BM Den Haag).

We zien jullie graag op maandag 8 juli 2024 bij Greens in the Park vanaf 18.00 uur. De kosten voor het diner zijn € 32,50 (inclusief drankjes). Eventuele dieetwensen kun je hier doorgeven. Je kunt je tot en met donderdag 4 juli a.s. aanmelden via de onderstaand formulier. 

Let op: Mocht je onverwachts verhinderd zijn dan vindt er geen restitutie plaats in verband met de verplichtingen met betrekking tot de reservering (o.a. kosten catering en locatie).

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.