Haags Vrouwen Netwerk

Een grenzeloos sprankelend kerstdiner op maandag 18 december 2023 

December bijeenkomst

Met veel plezier nodigen we jullie uit voor het jaarlijkse december diner op maandagavond 18 december vanaf 17.30 uur in bar-restaurant Pavlov, centraal gelegen aan het Spui 173 in Den Haag. De kosten voor het diner zijn € 45,- per persoon. Hiervoor krijg je een feestelijk welkomstdrankje en een heerlijk drie gangen diner, inclusief drie drankjes (wijn, bier, fris) en koffie of thee.  
 
Hieronder vind je het menu. Je hebt per gang een aantal keuzes, die je uiterlijk op 11 december kan doorgeven aan Esther door haar een e-mail te sturen. Geef voor het voorgerecht aan of je de zalm, het ei of de soep wil, voor het hoofdgerecht vis, vegetarisch of vlees en voor het nagerecht het ijs of de tiramisu. Probeer ook je eigen keuze te onthouden.

De avond zal op kerstige wijze interactief muzikaal omlijst worden. Muziek kent geen grenzen en is een taal die verbindt en die iedereen begrijpt onafhankelijk van leeftijd of herkomst.  
 
Er is plek voor 50 personen, dus meld je snel aan via onderstaand knop!
 
Tot slot willen we je vragen om in je huis eens rond te kijken naar iets leuks om weg te geven. Het verzoek aan iedereen is om op 18 december één ding in te pakken als kadootje en mee te nemen naar Pavlov. En last but not least: de dresscode is grenzeloos feestelijk.
 
We hopen op een mooie opkomst om met elkaar dit jaar af te sluiten.
 
Warme groet,
Esther, Marty en Merlijn

Aanmelding
We zien jullie graag op maandag 18 december 2023 bij Pavlov vanaf 17.30 uur.

Let op: Mocht je onverwachts verhinderd zijn dan vindt er geen restitutie plaats in verband met de verplichtingen met betrekking tot de reservering (o.a. kosten catering en locatie).

Aanmeldformulier

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.