Haags Vrouwen Netwerk

Bijeenkomst maandag 13 mei 2024

Op 13 mei hebben we een bijzondere avond gepland waarin treeEO Sophie Deckers, aangedragen door Henrique Sachse, haar inspirerende en openhartige verhaal zal delen. Henrique kent Sophie via haar dochter Fleur, die ze leerde kennen tijdens haar studententijd.

Sophie (32 jaar) studeerde rechten. Al tijdens haar juridische stages voelde ze ‘dit is het niet voor mij’. Toch startte ze na afronding van haar studie als advocaat. Na een jaar van twijfel nam ze de moedige beslissing om een andere weg in te slaan. Welke? Dat wist ze op dat moment niet. Uiteindelijk leidde dit besluit tot de oprichting van ‘Boommade‘, waar je homemade bomen kunt verkrijgen. Inmiddels helpt ze met haar training Bouw een Bloeiend Bedrijf ook andere vrouwen om van een idee tot een bloeiend eigen bedrijf te komen.

Tijdens deze avond zal Sophie haar persoonlijke ervaringen delen, inclusief de uitdagingen waar ze tegenaan liep en de lessen die ze heeft geleerd. Ze zal openhartig spreken over haar zoektocht naar voldoening en haar ontdekking van haar ware passie. Een gedeelte van de lezing is interactief en biedt ruimte voor vragen en discussie.

Mis deze kans niet om te luisteren naar het oprechte verhaal van Sophie Deckers en om te leren van haar ervaringen en inzichten. We kijken ernaar uit om samen een boeiende avond te beleven en van Sophie te horen wat dat betekent, treeEO…

De avond op 13 mei a.s. zal niet bij Pulchri Studio plaatsvinden, maar bij Greens in the Park aan de Kapelweg 18 (Westbroekpark, 2587 BM Den Haag). We zien jullie daar graag vanaf 18.00 uur.  

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.