Haags Vrouwen Netwerk

Bijeenkomst 20 maart 2023

De professionele passie van een HVN-lid

De Programmacommissie wil meer dan voorheen het talent, de kennis en ervaring uit het eigen netwerk aanboren voor de inhoudelijke invulling van de HVN-avonden. Met veel plezier kondigen we daarom aan dat op 20 maart as. onze oud-voorzitter Henrique Sachse – die binnenkort afscheid neemt als vertrouwensarts bij Veilig Thuis in Gouda – met ons wil delen hoe zij terugkijkt op een veelzijdige loopbaan van ruim 40 jaar in de publieke gezondheidszorg. Een loopbaan waarin meer dan eens het thema ‘Grenzen’ een rol speelde.

Henrique zal spreken over onderwerpen die ertoe doen. Die de kern van haar werk raken, die de mens van binnen en van buiten laten zien. In haar verhaal zal Henrique bij haar persoonlijke ervaringen stilstaan, maar zeker ook de interactie met ons allen zoeken. Bekijk voor meer informatie over Veilig Thuis, advies en meldpunt voor huiselijk geweld en kindermishandeling, op de website.

Aanmelding

We zien jullie graag op maandag 20 maart 2023 bij Pulchri Studio in Den Haag. Inloop vanaf 18.00 uur. De kosten voor deze avond zijn €32,50. Eventuele dieetwensen kun je hier doorgeven. Je kunt je tot en met donderdag 16 maart 2023 aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier.

Let op: Mocht je onverwachts verhinderd zijn dan vindt er geen restitutie plaats in verband met de verplichtingen met betrekking tot de reservering (o.a. kosten catering en locatie).

Aanmeldformulier

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.