Haags Vrouwen Netwerk

Bijeenkomst 19 juni 2023: Grenzeloos netwerken

Heb je zin in een avond grenzeloos netwerken? Dan ben je van harte welkom op de HVN-avond 19 juni.

Het programma van deze avond

  18.00-18.30u Inloop
  18.30-19.15u Eerste workshop
  19.30-20.15u Tweede workshop
  20.30-21.15u Programmaonderdeel met de bestuursleden

Workshops

We hebben workshops met de thema’s:
  1. Starten van een gesprek: hoe doe je dat?
  2. Elevator Pitch: wat zeg je (niet)?
  3. Schrijven van een minibiografie: wat schrijf je over jezelf?
  4. LinkedIn: hoe presenteer je jezelf?

Aan het eind van de avond ga je met concrete handvatten naar huis door een koppeling te maken tussen praktijk en theorie. Tips & tricks, concrete voorbeelden, zelf ter plekke dingen doen, etc. Door met elkaar in gesprek te raken over het thema en leren we elkaar in professionele zin beter kennen. Dit versterkt ons als Haags Vrouwen Netwerk.

Aan het begin van de eerste workshop lopen we per tafel langs het buffet voor een bord eten. Zodra iedereen zit aan een tafel kan de workshop beginnen. Tijdens de tweede workshop wordt het dessert met koffie en thee aan tafel geserveerd. Hopelijk zien we elkaar 19 juni!

Aanmelding

We zien jullie graag op maandag 19 juni bij Pulchri Studio in Den Haag. Inloop vanaf 18.00 uur. De kosten voor deze avond zijn € 32,50 (maaltijd, koffie/thee en drankje na afloop). Meld je snel aan want er kunnen maximaal 30 HVN-leden aansluiten. Eventuele dieetwensen kun je hier doorgeven. Je kunt je tot en met donderdag 15 juni aanmelden via het onderstaande formulier. 

Let op: Mocht je onverwachts verhinderd zijn dan vindt er geen restitutie plaats in verband met de verplichtingen met betrekking tot de reservering (o.a. kosten catering en locatie).

Aanmeldformulier

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.