Midzomer en de deuren gaan weer open!

Midzomer en de deuren gaan weer open!

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Midzomer en de deuren gaan weer open!

21 juni 18:00 - 20:15

Na meer dan een jaar online en netwerkend vanuit huis, gaan we op 21 juni weer een ‘live’ HVN-bijeenkomst plannen. En wat kunnen we op de langste dag van het jaar beter doen dan -letterlijk- naar buiten gaan? De Programmacommissie nodigt jullie van harte uit om elkaar real live te ontmoeten en onderling bij te praten. Het wordt een zomers en ontspannen programma met een spiritueel tintje in het Haagse Bos.

 

Wat gaan we doen?
Aankomst is vanaf 18:00 uur. Zie voor routebeschrijving en verzamelpunt hierna. Bij het verzamelpunt maken we, geheel volgens de coronamaatregelen, een indeling in groepjes van maximaal vier personen.

Om 18:30 uur starten we met een meditatieve ‘energizer’ onder leiding van Yogatrainer Els Metten van Studio Bondi. Neem voor dit eerste deel van het programma zelf een flesje water of een ander drankje mee. Ook is het handig om een kleedje, handdoek of yogamatje bij je te hebben. Als je graag op een stoel wilt zitten, raden we je aan een campingstoeltje o.i.d. mee te nemen. Trek vooral makkelijke kleren en schoenen aan!

Na de les van Els Metten gaan we vanaf 19:15 uur in de groepjes van vier met elkaar in gesprek aan de hand van een aantal vragen, die we bij aankomst zullen uitdelen. Voor een lekkere maaltijd wordt gezorgd.

Rond 20:15 uur sluiten we het ‘officiële’ HVN programma af. Daarna kun je tot zonsondergang (op die dag om 22:07 uur) zelf het gesprek voortzetten of een wandeling maken langs de vele mooie plekken in het Haagse Bos.

 

Waar gaan we het Haagse Bos in en waar is het verzamelpunt?
Een handige ingang is aan de Bezuidenhoutseweg, tegenover het punt waar de Carel Reinierszkade uitkomt op de Bezuidenhoutseweg  ofwel schuin tegenover huisnummer Bezuidenhoutseweg 419.

Als je deze link aanklikt zie je een afbeelding van de ingang.

 

Wat doen we als het regent?
Omdat we er nooit helemaal zeker van kunnen zijn dat de weergoden ons gunstig gezind zullen zijn, hebben we ook een Plan B.  Als het regent, komen we (hoogstwaarschijnlijk) bij elkaar in Pulchri. Bericht daarover ontvangen jullie in dat geval kort tevoren.

 

Aanmelding en dieetwensen
We zien jullie graag op maandag 21 juni vanaf 18:00 uur. Meld je uiterlijk 14 juni via het onderstaande formulier. Voor het eten en andere consumpties vragen we de gebruikelijke €25,-. Via programmacommissie@haagsvrouwennetwerk.nl kun je eventuele (dieet)wensen (vegetarisch, veganistisch, glutenvrij, etc.) opgeven.

Niet-leden worden vriendelijk verzocht zich ook in te schrijven bij Marlies Ruijgrok: nieuweleden@haagsvrouwennetwerk.nl.

 

Aanmeldformulier

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.

Gegevens

Datum:
21 juni
Tijd:
18:00 - 20:15