De kracht en de verbinding van het eigen netwerk

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

De kracht en de verbinding van het eigen netwerk

20 april 20:00 - 21:30

€25

Creatieve online workshops door en voor HVN-leden!
Dit jaar vieren we dat ons netwerk 40 jaar bestaat: Vierkracht. We kunnen trots zijn, dat HVM heel veel artistieke en inspirerende vrouwen heeft, die hun kennis en vaardigheden graag met andere leden willen delen.

Deze avond is in alle opzichten bijzonder! Vanwege de Coronacrisis die ons dwingt om elkaar op een andere manier te ontmoeten, is het de eerste HVN-bijeenkomst die online plaatsheeft. En waarin vier HVN-leden in plaats van bij de Pulchri Studio, hun workshop in een webinaromgeving gaan geven. Technisch mogelijk gemaakt door Dekkers & BLIK (onze eigen Karen van Dalsem en Kristin Dekkers!) dat gespecialiseerd is in interactieve online programma’s voor meerdere mensen. Karen en Kristin begeleiden ook het proces van deze bijeenkomst.

De vier HVN-leden gaan met ons aan de slag binnen een eigen digitale workshopruimte. Op de avond zelf kies je de workshop waar je graag aan deel wil nemen. Eenmaal ingelogd wijst dit zich allemaal vanzelf. We lichten hierbij een tipje van de sluier op:

Louise Muller over ‘De kracht van spreekwoorden en symbolen’
“Maak spelenderwijs kennis met een Afrikaanse cultuur. Leer van de wijsheden in de spreekwoorden en symbolen van de Ghanese Akan.”
Zie ook: https://questforwisdom.org/quest-2/adinkra/

Hanneke Andringa over ‘De kracht van LinkedIn
“Anno 2020 is LinkedIn de plek waar jij je allereerste indruk geeft. Leer hoe je LinkedIn slim benut om je expertise en professionaliteit direct zichtbaar te maken en hoe je voortaan handig van al die connectieverzoeken profiteert.’”

Karin Jense over ‘De kracht van een lied’
“Maak met elkaar het HVN-lustrumlied dat we 20 april en alle volgende netwerkavonden in 2020 samen (digitaal) kunnen zingen. Laat je inspireren door een beginnetje op de melodie van Auld Lang Syne en denk alvast na over een tekst”

Marlies Ruijgrok over ‘De kracht van vrouwen in de film:’
“Speciaal voor HVN laat ik filmbeelden zien over hoe vrouwen omgaan met successen en tegenslagen, overeind blijven in crisissituaties en staan wat voor hen belangrijk is. Hierover gaan we met elkaar in gesprek. Ik kijk ernaar uit!”

Laat je inspireren en verrassen op 20 april en meld je nu aan! Je ontvangt dan op maandag 20 april rond de lunch een speciale link waarmee je toegang krijgt tot de online bijeenkomst. Heb je nog nooit meegedaan met online bijeenkomsten? Zorg dat je op tijd (19.45 uur) inlogt. Mail bij technische vragen Dekkers & BLIK.

 

Programma HVN-avond 20 april
19.45 uur:               ‘Inloop’ en verkennen online omgeving
20.00 uur:               Aanvang programma met welkom door Henrique Sachse
20.05 uur:               Toelichting op de workshops door de workshopsleiders
20.15 uur:               Start van de digitale workshops in kleine groepen
20.45 uur:               Einde digitale workshops
Plenair ervaringen delen
Karin Jense zingt het Lustrumlied
Slotwoord Henrique Sachse
Uiterlijk 21:30 uur:   Afsluiting met gastenboek
Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Mocht na aanmelding je toch verhinderd zijn, wel graag afmelden bij het secretariaat.

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
20:00 - 21:30
Kosten:
€25

Locatie

ONLINE
Lange Voorhout 15
Den Haag, 2514 EA Nederland

Organisator

Haags Vrouwennetwerk
E-mail:
secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl