Tegendraads diner 12 december

Tegendraads diner 12 december

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Tegendraads diner 12 december

12 december 18:00 - 21:00

€45

Aanmelding uiterlijk 4 december

Op maandagavond 12 december heten Marjolijn, Chérie en Judith jullie vanaf 18.00 uur welkom bij het Koorenhuis, Prinsegracht 27, voor het jaarlijkse HVN-decemberdiner. Het thema dit jaar was ‘Tegendraads’ en we zullen het HVN jaar dan ook tegendraads afsluiten.

De kosten van het diner zijn €45,- per persoon. Dit is inclusief een welkomstdrankje, een 3-gangen diner (rundvlees of vegetarisch), beperkt aantal drankjes tijdens het diner en koffie/thee na afloop. Stuur uiterlijk 4 december een mail naar Chérie indien je geen rundvlees wilt. Ook overige dieetwensen graag voor deze datum aan haar doorgeven.

De avond zal omlijst worden door interactief entertainment met een tegendraadse twist. De dresscode voor deze avond is feestelijk. Het Koorenhuis is goed bereikbaar met OV en auto (parkeren in de parkeergarage van de tramtunnel).

We hopen op een mooie opkomst om met elkaar dit mooie jaar af te sluiten!

Warme groet,
Marjolijn, Chérie en Judith

 

Aanmelding

Er is voor maximaal 40 personen ruimte en we moeten uiterlijk 5 december het exacte aantal aanwezigen doorgeven. Meld je dus voor 4 december aan via de link uit de nieuwsbrief.

Let op: Mocht je onverwachts verhinderd zijn dan vindt er geen restitutie plaats in verband met de verplichtingen met betrekking tot de reservering (o.a. kosten catering en locatie).

Gegevens

Datum:
12 december
Tijd:
18:00 - 21:00
Kosten:
€45

Locatie

Het Koorenhuis
Prinsegracht 27
Den Haag, Zuid-Holland 2512 EW Nederland