Bijeenkomst 10 juli 2023

Bijeenkomst 10 juli 2023

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijeenkomst 10 juli 2023

10 juli 2023 18:00 - 22:00

Water en grenzen of grenzen aan water?

Op het HVN-zomerevent proberen we onder andere hier antwoord op te geven. Hoe ontstaat water, hoe belangrijk is water voor de mens maar ook wat is het verschil tussen bron- en mineraalwater. Is er überhaupt een verschil en hoe zit het eigenlijk met de smaak. Kortom, wat ons betreft de hoogste tijd voor een proeverij en dat willen we dan ook enorm graag als zomerevent voor jullie organiseren. Tussen de gangen van het diner door zullen we uitleg krijgen over de wereld van het water en gaan we ook zelf proeven wat de verschillen en de kenmerken zijn.

Een Engelse historicus uit de 15e eeuw (Thomas Fuller) zei dat we pas beseffen wat de waarde van water is, als de bron is opgedroogd. Een mooie uitspraak om wellicht tussendoor over verder te praten en daarnaast hopen we dat jullie na deze avond meer weten over water en het bestaan van de watersommelier.

Er is keuze uit een tweegangen vegetarisch- of vis menu en daarnaast wordt het welkomstdrankje aangeboden door het HVN-bestuur. Verdere drankjes kunnen zelf besteld en betaald worden in het café. Geef bij aanmelding door voor welk menu (vis of vegetarisch) je kiest, zodat we dit tijdig door kunnen geven aan het restaurant. Tot de 10e!

Aanmelding

We zien jullie graag op maandag 10 juli bij Café Hathor aan de Maliestraat 22 in Den Haag. De inloop is vanaf 18.00 uur. Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.

Gegevens

Datum:
10 juli 2023
Tijd:
18:00 - 22:00

Locatie

Café Hathor
Maliestraat 22
Den Haag, Zuid-Holland 2514 CA Nederland