16 december: Kerstdiner

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

16 december: Kerstdiner

16 december 2019 18:00 - 22:00

EUR45.00

Dit jaar zal het HVN Kerstdiner plaats vinden op maandag 16 december vanaf 18 uur op een mooie locatie in de Haagse binnenstad (goed bereikbaar met OV – 5 minuutjes lopen vanaf tram 9 en tram 1 – en goede parkeermogelijkheden).

Aanmelden

Gezien het feit dat er voor maximaal 50 personen ruimte is, moeten wij uiterlijk 9 december het exacte aantal aanwezigen doorgeven, dus meld je vóór 8 december aan middels onderstaande knop en bijbehorende betaling (EUR 45,-). Dieetwensen (vlees/vis/vegetarisch) en andere opmerkingen graag per mail doorgeven aan judithjansen123@gmail.com.

Kerstherinnering

Vast onderdeel van het kerstdiner is het geven van een kerstherinnering aan een mede HVN-lid. Dit jaar willen we iedereen die aanwezig is vragen om een kleine kerstversiering (denk aan kerstbal, kerstengel, o.i.d.) te verrijken met een persoonlijke wens of een mooie spreuk. Dit kleine kerstgeschenk mag in het kader van ruimte maken in je huis ook uit je eigen kerstvoorraad komen! Schrijf je naam erbij, zodat de ontvanger weet wie de schenker is.

Een paar dagen voor het diner zullen we jullie de laatste informatie sturen. We hopen op een grote opkomst om met elkaar dit mooie jaar af te sluiten!

Hartelijke Kerstgroet,

Mireille, Miriam en Judith

Aanmelden voor deze avond kan niet meer.

Vragen? mail: secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl of judithjansen123@gmail.com

Gegevens

Datum:
16 december 2019
Tijd:
18:00 - 22:00
Kosten:
EUR45.00

Organisator

Haags Vrouwennetwerk
E-mail:
secretariaat@haagsvrouwennetwerk.nl