Haags Vrouwen Netwerk

Bijeenkomst maandag 22 januari 2024

‘Reach for what you want in life..’
Two handshakes away, wie breng jij mee? Wie is voor jou een voorbeeld, wie en wat inspireert jou? En wie zou je een podium willen bieden om andere vrouwen te inspireren? Met deze laatste vraag verlieten we onze kerstbijeenkomst in Pavlov in december. Hopelijk heb je over deze vraag de dagen rond kerst nagedacht en heb je ons laten weten wie wat jou betreft een podium mag krijgen om haar verhaal te delen. 

Met onze nieuwjaarsbijeenkomst luiden we ons thema voor 2024 verder in: two handshakes away, wie breng jij mee? Op 22 januari ben je vanaf 18 uur van harte welkom in theater Branoul (Maliestraat 12) in Den Haag om een toost uit te brengen op het nieuwe jaar, elkaar te ontmoeten én door te praten over ons nieuwe jaarthema.

Bereid je voor op een interactieve avond, waar het podium van theater Branoul een letterlijk middelpunt zal zijn! We praten met elkaar over wie jou inspireert, wie je een podium gunt en waarom. Natuurlijk zorgen we ook voor de innerlijke mens en krijgen we een mooi menu geserveerd in de bistro van het theater.

Aanmelding
We zien jullie graag op maandag 22 januari 2024 bij theater Branoul vanaf 18.00 uur.

Let op: Mocht je onverwachts verhinderd zijn dan vindt er geen restitutie plaats in verband met de verplichtingen met betrekking tot de reservering (o.a. kosten catering en locatie).

Aanmeldformulier

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.