Haags Vrouwen Netwerk

Bijeenkomst maandag 19 februari 2024

Krista Reinders heeft met enthousiasme het thema voor dit jaar omarmd: ‘Two handshakes away – Wie neem jij mee‘. In dit kader hebben we de eer Nienke Dijkstra uit te nodigen als spreker. Krista en Nienke hebben elkaar leren kennen binnen het netwerk Moving Leadership waar zij beiden lid van zijn.
 
Nienke, nu directeur Start-ups en Scale-ups bij TNO, staat bekend om haar scherpe inzichten en heeft een passie voor innovatie – wat haar vaak niet snel genoeg gaat. Ze noemt zichzelf een nieuwsgierige generalist en een leider met impact.
 
Haar plek bij TNO vond ze nadat ze eerder onder andere betrokken was bij grote evenementen zoals 5 mei op het Museumplein, de overgang van papier naar digitaal bij NRC Media, zakelijk directeur bij Studio Roosegaarde en TEDx. Nienke deelt graag haar ervaringen over hoe je je eigen koers bepaalt, stappen maakt in een hiërarchische omgeving zoals TNO, en vooral, hoe je het leuk houdt voor jezelf.
 
De avond belooft interactief te worden, waarbij Nienke ons meeneemt in haar reis, haar visie op innovatie deelt en vragen beantwoordt over het omgaan met verandering, zelfontwikkeling en het behouden van authenticiteit.
 
Mis deze kans niet om te leren van Nienke’s inspirerende verhaal en ontdek hoe we allemaal “two handshakes away” zijn van boeiende connecties.

Aanmelding

We zien jullie graag op maandag 19 februari 2024 bij Pulchri vanaf 18.00 uur.  

Let op: Mocht je onverwachts verhinderd zijn dan vindt er geen restitutie plaats in verband met de verplichtingen met betrekking tot de reservering (o.a. kosten catering en locatie).

Aanmeldformulier

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.