Haags Vrouwen Netwerk

Bijeenkomst 20 juni 2022

Patricia Meijer

“Mijn missie als begeleidingskundige vertaalt zich naar het humaniseren van het georganiseerde werk.”

Tijdens de komende netwerkbijeenkomst zal Patricia Meijer ons meenemen in het werken en leven binnen een jeugdgevangenis. We betreden een wereld waar deuren gesloten zijn en waar tegendraads gedrag niet past in veiligheidsvoorschriften en strikte procedures.

Want het werken en leven in een jeugdgevangenis is een wereld op zich, die zich letterlijk afspeelt achter slot en grendel. In de opdracht van een jeugdgevangenis ligt een paradox verscholen; bescherm de maatschappij door deze jongeren eruit te halen versus help de maatschappij door deze jongeren op te voeden en ze erin te brengen. Patricia gaat ons in een interactieve sessie meenemen naar deze onbekende wereld, die vlakbij is en tegelijkertijd ook zo ver afstaat van ons dagelijks bestaan.

Patricia Meijer heeft een Masterdiploma in ‘Human and Organizational Behavior’. Zij heeft een leidinggevende functie bij het Forensisch centrum Teylingereind, waar zij inmiddels 13 jaar werkzaam is. Ze begeleidt individuele professionals, teams en organisaties bij hun vraagstukken. Sinds 2013 ondersteunt zij eveneens een aantal professionals in diverse Balkan landen (Kosovo, Noord-Macedonie en Albanie) bij het uitvoeren van hun werk in het gevangeniswezen aldaar. 

Let op: Deze keer komen we niet bij elkaar in Pulchri, maar bij Igluu Den Haag aan het Louis Couperusplein 2.

Aanmelding 

We zien jullie graag op maandag 20 juni 2022 bij Igluu, inloop vanaf 18:00 uur. De kosten voor het diner zijn €30,-. Je kunt je tot en met zondag 12 juni aanmelden via het onderstaande aanmeldformulier. Eventuele dieetwensen kun je hier doorgeven.

Niet-leden worden vriendelijk verzocht zich ook in te schrijven bij Marlies Ruijgrok.

Aanmeldformulier

Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor dit evenement.