HVN

Het Haags Vrouwen Netwerk biedt sinds 1980 een inspirerende ontmoetingsplaats voor haar leden; hoger opgeleide vrouwen die ambitieus zijn in werk en leven.
 
 
 

16 april: Malou van Osendarp en Karin van Kalmthout

Laat je raken door poëzie

Poëzie gaat overal dwars doorheen, je hoeft het niet te begrijpen. Het komt via een ander kanaal binnen, je kunt de betekenis voelen. 

Op 16 april nemen Malou van Osendarp (directeur) en Karin van Kalmthout, (poëziedocente) beiden verbonden aan het Huis van Gedichten, ons mee op een mooie ontdekkingstocht, waarbij iedereen haar raakvak met poëzie mag onderzoeken en beschrijven. Karin van Kalmthout schrijft al poëzie sinds ze kan schrijven en geeft al meer dan tien jaar poëzieworkshops aan groepen en aan kinderen op scholen. Op de website van Huis van Gedichten (www.huisvangedichten.nl) schrijft Karin van Kalmthout: ‘Ik krijg echt kippenvel van mooie beeldende zinnen van andere dichters, mijzelf of mijn leerlingen.’ Stichting Huis van Gedichten gelooft in het in vrijheid spelen met taal, het via poëzie ontdekken en ontwikkelen van kwaliteiten, van je eigen stem en identiteit. Dit doen ze voornamelijk op scholen, zowel binnen het primair- als het voortgezet onderwijs in Den Haag. Karin draagt voor uit eigen werk en daarna gaan wij zelf aan de slag in een schrijfworkshop. Om te ervaren, wat schrijven met je kan doen.

Meld je aan!

Raakvlakken

Jaarthema: Raakvlakken
In 2018 zoeken we naar nieuwe raakvlakken met elkaar, onszelf en de samenleving