HVN

Het Haags Vrouwen Netwerk biedt sinds 1980 een inspirerende ontmoetingsplaats voor haar leden; hoger opgeleide vrouwen die ambitieus zijn in werk en leven.
 
 
 

Het Haags Vrouwen Netwerk

Het Haags Vrouwen Netwerk biedt sinds 1980 een inspirerende ontmoetingsplaats voor haar 80 leden; vrouwen tussen de 30 en 70 jaar oud met uiteenlopende achtergrond en werkzaamheden. Allen hoger opgeleid en ambitieus in werk en leven.

Voor elkaar

De doelstelling van HVN is: 'Het bieden van een platform voor zakelijke en persoonlijke groei, met een open en veilige sfeer waarin het delen van kennis, ervaring en inzichten centraal staat. Om elkaar te inspireren, scherp te houden, te ondersteunen en kansen uit te wisselen.'.

Hoe organiseren wij HVN?

HVN wordt georganiseerd voor en door de leden. Naast het bestuur hebben wij een programmacommissie (PC): de PC verzorgt het programma tijdens de maandelijkse HVN-avonden. Ook nemen leden individueel bepaalde taken op zich zoals het beheer van de website, de jaarlijkse kascontrole, het organiseren van het kerstdiner enzovoort.

De praktijk leert dat het lidmaatschap van HVN daar leuker op wordt: door zelf actief te zijn is je betrokkenheid groter en ontstaan er persoonlijke contacten. Netwerken is niet alleen leuk, ook creatief, informatief en soms zelf spannend. Het betekent investeren in anderen en daarmee ook in jezelf. Je kan kennis, ervaring en kwaliteiten met anderen delen.

 

 

 

Kanteling

Jaarthema: Kanteling
In 2017 gaan we wentelen, draaien, omslaan,
keren en kenteren!