HVN

Het Haags Vrouwen Netwerk biedt sinds 1980 een inspirerende ontmoetingsplaats voor haar leden; hoger opgeleide vrouwen die ambitieus zijn in werk en leven.
 
 
 

10 juli: Zon, Zee & Zhineng Qigong

In het kader van het thema De Kanteling, begeven we ons op 10 juli voor de HVN- zomerbijeenkomst van de stad naar het strand. We veranderen de dagelijkse drukte op het werk voor ontspanning door middel van een workshop Zhineng Qigong en dineren gezamenlijk met uitzicht op zee.

Bij de mooie strandclub DOEN! in Scheveningen zoeken we allereerst de relaxte sfeer op met Zhineng Qigong, een workshop ontspannen vanuit beweging. Met simpele, gecontroleerde bewegingen brengen we ons lichaam, en vooral ons hoofd, tot rust en werken we bewust met Qi, de levensenergie.

In een workshop van ongeveer 45 minuten laat Daphne Stapel ons kennismaken met Zhineng Qigong. Daphne is jarenlang werkzaam geweest als HR manager, maar heeft gekozen voor het pad van ondernemerschap. Ze geeft Qigongles, verzorgt workshops en begeleidt mensen naar een energiek en zelfbewust leven.

Het regelmatig beoefenen van Zhineng Qigong zorgt ervoor dat je beter om kunt gaan met stress en met meer energie in het leven komt te staan. (zie ook www.qi-at-work.nl)

Na de workshop heffen we het glas en gaan we aan tafel voor een heerlijke barbecue die de chef voor ons verzorgt.

Meld je aan!

 (En maak je aanmelding definitief door de bijdrage over te maken)

uitnodiging zomerbijeenkomst

 

Kanteling

Jaarthema: Kanteling
In 2017 gaan we wentelen, draaien, omslaan,
keren en kenteren!